Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το side-scrolling adventure game A Juggler’s Tale (trailer)

Η Mixtvision Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου side-scrolling adventure game από το startup studio Kaleidoscube. Το παιχνίδι ονομάζεται A Juggler’s Tale και θα κυκλοφορήσει το 2021 για PlayStation, Xbox, Nintendo Switch και PC μέσω Steam. Σε ερώτηση για το αν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 4 ή PlayStation 5 και Xbox One ή Xbox Series X, αντιπρόσωπος της Mixtvision δήλωσε πως η εταιρεία θα ήθελε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στις κονσόλες της επόμενης γενιάς, όμως για την ώρα διατηρεί τις επιφυλάξεις της.

Στο A Juggler’s Tale ο παίκτης χειρίζεται την Abby, μια αιχμάλωτη μαριονέτα που δραπετεύει, αλλά σύντομα αντιλαμβάνεται πως η μοίρα της δεν βρίσκεται ακριβώς στα χέρια της. Οι παίκτες θα πρέπει να λύσουν γρύφους ενώ εξερευνούν έναν κόσμο που συνδυάζει το κουκλοθέατρο με την πραγματικότητα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*