Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε Pokémon Presents livestream διάρκειας 20 λεπτών για τις 26 Φεβρουαρίου

*
Η Pokémon Company και η Nintendo ανακοίνωσαν μία νέα ψηφιακή παρουσίαση Pokémon Presents, για την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα Ελλάδος 17:00. Θα είναι διάρκειας 20 λεπτών περίπου, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές επί πλέον πληροφορίες για το περιεχόμενο της παρουσίασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 27 Φεβρουαρίου είναι η 25η επέτειος της γνωστής φίρμας, αφού το πρώτο της παιχνίδι κυκλοφόρησε την ίδια μέρα το 1996, με τίτλο Pocket Monsters: Red and Green στην Ιαπωνία.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο είχε προβληθεί παρόμοιο livestream, όπου και ανακοινώθηκαν διάφορα νέα παιχνίδια, όπως τα Pokémon Café Mix, New Pokémon Snap και Pokémon Unite. Συντονιστείτε στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*