Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναστέλλεται η beta του Resident Evil RE: Verse

*
Η Capcom ανακοίνωσε, μέσω του λογαριασμού της στο Τwitter, πως η open beta για το Resident Evil RE: Verse, αναστέλλεται λόγω προβλημάτων στο matchmaking. Η ομάδα ανάπτυξης προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος, αλλά επειδή δεν υπήρξε άμεση λύση, πάρθηκε η απόφαση για την αναστολή της beta. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία για την επανέναρξη της δοκιμαστικής περιόδου.

Το Resident Evil RE: Verse είναι το multiplayer mode για το επερχόμενο Resident Evil Village, όπου οι παίκτες θα μπορούν να διαλέγουν ανάμεσα σε χαρακτήρες της σειράς Resident Evil και να βρίσκονται αντιμέτωποι σε ένα deathmatch. Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam) και Google Stadia, στις 7 Μαΐου 2021.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*