Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανατροπή: Η Microsoft ανακαλεί την αύξηση τιμής του Xbox Live Gold και κάνει και ανακοίνωση δώρο

*
Μετά τα πολλά αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε η απόφαση της Microsoft για αύξηση της τιμής για το Xbox Live Gold, η αμερικανική εταιρεία την πήρε πίσω και μάλιστα επέστρεψε και με δώρο για τους fans. Συγκεκριμένα, στο επίσημο site της εταιρείας έχει ανανεωθεί το άρθρο των χθεσινών ανακοινώσεων, όπου οι τιμές επιστρέφουν στις προηγούμενες τιμές τους και πλέον δεν θα απαιτείται και Xbox Live Gold για τα free to play games, όπως το Fortnite. Η αμερικανική εταιρεία σημειώνει χαρακτηριστικά πως «Χθες τα κάναμε μαντάρα και είχατε δίκιο που το τονίσατε. Η επαφή μεταξύ των παικτών είναι ζωτικής σημασίας για το gaming και αποτύχαμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες αυτών. Ως αποτέλεσμα, αποφασίσαμε να μην αλλάξουμε τις τιμές του Xbox Live Gold. Χρησιμοποιούμε αυτήν την στιγμή ως ευκαιρία για να φέρουμε το Xbox Live πιο κοντά στον τρόπο που βλέπουμε τον παίκτη στο επίκεντρο της εμπειρίας. Πλέον, για τα free-to-play games δεν θα απαιτείται συνδρομή Xbox Live Gold. Εργαζόμαστε σκληρά να φέρουμε εις πέρας αυτήν την αλλαγή το συντομότερο δυνατόν μέσα στους επόμενους μήνες. Αν είστε μέλος Xbox Live Gold θα μείνετε στις ίδιες τιμές για ανανέωση. Τα νέα μέλη και όσα θέλουν να επεκτείνουν την εμπειρία τους στο Xbox Live Gold θα βρουν τις ίδιες τιμές μέχρι και σήμερα. Στις ΗΠΑ, ο ένας μήνας στα 9,99 δολάρια, οι 3 μήνες στα 24,99 δολάρια, οι 6 μήνες στα 39,99 δολάρια και οι 12 μήνες στα 59,99 δολάρια».



Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο Phil Spencer, μέσω του Twitter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Το ανακοινωσαν, βγηκαμε οι γκρινιαρηδες και τους ζαλισαμε τα αυτια, και μεσα σε λιγες ωρες τα πηραν πισω και αλλαξαν και το f2p. Εκ μερους ολων των γκρινιαρηδων: You are welcome.

    • stali84
    • Αμα δεν ηταν 2 εταιριες sony και microsoft και έπαιζε κάποια μπάλα μόνη της θα σου έλεγα εγώ....θα μας είχαν λυσσάξει,ο ανταγονισμός μας έχει βγεί σε καλό.

    • paulgouv
    • Τραγέλαφος :p Εξυπνη τακτική για προώθηση πλάκα πλάκα,πετάς άδεια και πιάνεις γεμάτα.Ανακοινώνει πχ το Netflix αυριο αυξηση τιμής, σε μια μέρα το ακυρώνει και ανεβάζει ανακοίνωση οτι σεβάστηκε το feedback :D Διθύραμβοι και hype για το αυτονόητο!!!

      "Εργαζόμαστε σκληρά να φέρουμε εις πέρας αυτήν την αλλαγή το συντομότερο δυνατόν μέσα στους επόμενους" ... ΜΗΝΕΣ !?!?
      Σκληρή δουλειά , να πατήσουν ενα κουμπί και να σταματήσουν το greedy στράγγισμα πορτοφολιών για να παίξει ο πιτσιρικάς το FREE TO PLAY fortnite ή rocket league ...

      • joehok
      • Είναι τραγικοί.... έπρεπε να κάνουν ήδη τα αυτονόητα. ... επίσης είναι σχετικά τεχνικά εύκολο να γίνει το free to play .... ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο όπως ισχυριζεσαι σαν ενα απλό πάτημα κουμπιού. Δεν γίνεται σε μια μέρα. Αν το πάρουν απόφαση είναι δουλειά 2-3 βδομάδες.μην λέμε ότι θέλουμε.

*