Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απενεργοποίησε τα legacy logins στο Switch η Nintendo μετά την παραβίαση 160.000 λογαριασμών

*
Εξαιτίας προσφάτων προσπαθειών hacking, η Nintendo αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει την δυνατότητα σύνδεσης στο Switch με Nintendo Network ID (NNID), καθώς παραβιάστηκαν περίπου 160.000 λογαριασμοί. Σύμφωνα με αναφορές της εταιρείας, πολλαπλά login IDs και passwords αποκτήθηκαν παράνομα και χρησιμοποιούνταν από τις αρχές του Απριλίου, δίνοντάς στους hackers πρόσβαση στα accounts.

Βέβαια, το σημαντικότερο πρόβλημα είναι πως διέρρευσαν nicknames, ημερομηνίες γέννησης, χώρες κατοικίας και ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες έγιναν αγορές προϊόντων από τους εν λόγω λογαριασμούς. Προς το παρόν η Nintendo προτείνει τη χρήση του two-factor authentication, καθώς έγινε επαναφορά στους κωδικούς των λογαριασμών. Επιπλέον, η εταιρεία τονίζει πως οι χρήστες των λογαριασμών μέσω των οποίων έγιναν αγορές διαδικτυακών προϊόντων, οφείλουν να επικοινωνήσουν με εκείνη, ούτως ώστε να ακυρωθούν οι ανεπιθύμητες συναλλαγές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*