Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυπτήρια για το multiplayer του Call of Duty: Black Ops Cold War (trailer)

Η Activision αποκάλυψε το multiplayer κομμάτι του Call of Duty: Black Ops Cold War, που θα έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το Black Ops 4 αλλά και το Modern Warfare. Πρώτα απ' όλα οι specialists, δηλαδή στρατιώτες με ειδικές δυνάμεις που στο Black Ops 4 μπορούσαν να αλλάξουν εύκολα τα τεκτενόμενα στο πεδίο της μάχης, δεν θα έχουν πια τις ίδιες ικανότητες και ο ρόλος τους θα περιορίζεται σε δευτερεύουσας σημασίας.

Ακόμα επιστρέφει το mini-map και οι παίκτες που πυροβολούν θα εμφανίζονται ως κόκκινες κουκίδες. Το multiplayer τοποθετείται χρονικά τη δεκαετία του '80 και αντίπαλες παρατάξεις είναι η CIA, η MI6 και η KGB, με τους χάρτες να περιλαμβάνουν τη Μαύρη Θάλασσα, τις ερήμους της Ανγκόλα, τους δρόμους των ακτών του Μαϊάμι και αστικές περιοχές της Μόσχας.


Στα νέα modes περιλαμβάνονται το tactical 6v6 VIP Escort, το 12v12 Combined Arms και το 40-player objective warfare στο Fireteam, όπου δέκα ομάδες των τεσσάρων παικτών μάχονται μεταξύ τους σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, κινούμενες με snowmobiles, dirt bikes, gunboats, wakerunners, FAV buggies, attack helicopters και tanks.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η Treyarch επιβεβαίωσε ότι το Black Ops Cold War θα υποστηρίζει τα νέα χαρακτηριστικά του PS5, όπως το 3D audio και το haptic feedback στο DualSense controller. Μάλιστα, θα υπάρχει και νέο σύστημα ήχου, με την ονομασία "Threat Priority Audio System", που θα δίνει προτεραιότητα στους ήχους που προέρχονται από άμεσες απειλές, κατά τη διάρκεια μιας μάχης. Ακόμα, θα υπάρχει υποστήριξη για ρυθμούς ανανέωσης που φτάνουν τα 120Hz σε κονσόλες επόμενης γενιάς και PC για μεωμένο latency, ενώ ο οπτικός τομέας αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο μέσω της τεχνολογίας ray-tracing.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και και PC με υποστήριξη για cross generation και cross platform play.

Τέλος, η beta θα ξεκινήσει πρώτα σε PlayStation 4, στις 8 Οκτωβρίου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Treyarch

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*