Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα νέα χαρακτηριστικά του Football Manager 2018

*
Η Sports Interactive ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά του Football Manager 2018 με έναν ιδιαίτερο τρόπο από ότι έχουμε συνηθίσει. Ο τίτλος θα διαθέτει νέα μηχανή γραφικών, ανανεωμένο σύστημα scouting, βελτιώσεις στο σχεδιασμό των γηπέδων και της παρουσιάσεως του αγώνα και θα εμβαθύνει περισσότερο στην τακτική του αθλήματος. Σύμφωνα με δηλώσεις της ομάδας ανάπτυξης, ένα από τα ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά που θα προσφέρει φέτος ο τίτλος θα είναι κάτι που οι ίδιοι το αναφέρουν ως “dynamics”, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα. Βεβαία, η ομάδα δεσμεύτηκε πως θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες -σύντομα- μέσω των νέων videos που ετοιμάζει.



Το Football Manager 2018, Football Manager Touch 2018 και Football Manager Mobile 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το εν λόγω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*