Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground (trailer)

Ο publisher Focus Home Interactive και η developer Gasket Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος στις 27 Μαΐου 2021, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Οι προπαραγγελίες της ψηφιακής έκδοσης έχουν ξεκινήσει (πλην Nintendo Switch) και ως δώρο δίνεται το "Spoils of War Weapon Pack", που προσφέρει πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό όπλο για κάθε έναν από τους τρεις στρατούς του παιχνιδιού.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τη διοίκηση ενός από τους στρατούς του Warhammer Age of Sigmar - ένα σκοτεινό σύμπαν όπου αθάνατοι ιππότες πάνω σε δράκους σπέρνουν τον θάνατο σε μια σειρά από βασίλεια. Το Storm Ground, είναι ένας κόσμος γεμάτος ήρωες, θρύλους, πλάσματα βγαλμένα από την κόλαση και τρομερές μάχες.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*