Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Αποχωρεί από το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 η senior narrative designer του παιχνιδιού

*
Ύστερα από την ανακοίνωση της Hardsuit Labs πως οι lead narrative designer Brian Mitsoda και creative director Ka'ai Cluney δεν ανήκουν πλέον στην ομάδα αναπτυξης του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, έγινε γνωστό ότι η senior narrative designer του studio, Cara Ellison δεν ανήκει πλεον στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

Σχετικά με την αποχώρηση της Ellison, υπήρξαν αρκετές φήμες που το ισχυριζόντουσαν, αναφερόμενες στο γεγονός πως έχει αφαιρέσει την κατάσταση της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και πως πλέον εργάζεται ως senior narrative designer στην ομάδα των League of Geeks. Ένας εκπρόσωπος της Paradox ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση της Cara Ellison αναφέροντας πως αρκετή από την προσωπική της δουλειά θα παρουσιαστεί εντός του παιχνιδιού την επόμενη χρόνια και παράλληλα εξέφρασε τις ευχές του για μια καλύτερη σταδιοδρομία. 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!