Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από τη BioWare ο lead producer του επερχόμενου Dragon Age, Fernando Melo

*
Οι αποχωρήσεις στελεχών έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα και η επόμενη μεγάλη αλλαγή έρχεται στη BioWare, από το προσωπικό της οποίας ο lead producer του επερχόμενου Dragon Age, Fernando Melo, αποτελεί παρελθόν. Ο ίδιος έκανε τη σχετική ανακοίνωση μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, σημειώνοντας πως αφήνει την εταιρεία μετά από 12 χρόνια παρουσίας. Στο mail που έστειλε στους συνεργάτες του studio σημειώνει πως θέλει λίγο χρόνο να ξεκουραστεί και να αποφασίσει τα επόμενα βήματά του και πως αυτή η χρονική στιγμή ήταν η ιδανική για να το ανακοινώσει, μιας και δεν θα διαταράξει αρκετά την κατάσταση με το development του τίτλου.

Το νέο Dragon age (που έχει την κωδική ονομασία Morrison) συνεχίζει να αναπτύσσεται, ωστόσο δεν έχουμε μάθει πολλά νεότερα από την πρώτη ανακοίνωσή του. Οι αποχωρήσεις στελεχών από την BioWare και την ΕΑ συνεχίζονται πάντως και σίγουρα θα πρέπει να βρεθεί μια λύση άμεσα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*