Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απόκτησε ημερομηνία το Ancestors Legacy για Switch

*
Η Destructive Creations ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ancestors Legacy για Nintendo Switch. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της νεότερης κονσόλας της Nintendo μπορέσουν να αποκτήσουν το squad-based real-time strategy game από 11 Ιουνίου 2020.

Το Ancestors Legacy λανσαρίστηκε για PC (Steam) τον Μάιο του 2018 και ακολούθησαν οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One τον Αύγουστο του 2019. Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από ιστορικά γεγονότα του Μεσαίωνα. Η ανάπτυξη του τίτλου έχει βασιστεί στην Unreal Engine 4 και εκτός από το να δημιουργήσετε τη βάση σας και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα αποθέματά σας, θα πρέπει να δώσετε μεγάλης κλίμακας μάχες, όπου αποτυπώνεται το αιματοκύλισμα που επικρατούσε εκείνη την εποχή.


Υπάρχουν τέσσερα έθνη μέσα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, Βίκινγκς, Αγγλοσάξωνες, Γερμανοί και Σλάβοι, το καθένα με τις δικές του ιδιαίτερότητες, όλα όμως με ένα κοινό στόχο, την κατάκτηση της Ευρώπης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*