Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από σήμερα παίζετε Doom και στο Twitter

*
To Doom είναι playable σχεδόν οπουδήποτε, από ένα ψυγείο ως ένα τεστ εγγυμοσύνης και πλέον μπορείτε να το απολαύσετε και στοTwitter. Χάρη στο bot Tweet2Doom, οι χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έχουν τη δυνατότητα να απαντούν σε tweets χρησιμοποιώντας διάφορες εντολές για να ελέγχουν τον Doom Guy και στη συνέχεια λαμβάνουν ένα video με τα αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε είτε με άλλους, απαντώντας με τη σειρά, είτε μόνοι σε στυλ speed run. Στο παρακάτω tweet εξηγούνται τα πάντα. Τα γράμματα αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες εντολές και οι αρθμοί στα frames που αυτές διαρκούν. Στη συνέχεια το bot θα δημιουργήσει ένα video με τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα του gameplay. 
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*