Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από την Amazon Games το επόμενο game της Smilegate (Crossfire)

*
Amazon Games και Smilegate ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για ένα νέο game που θα κυκλοφορήσει το 2021. Ο τίτλος θα εμφανιστεί στις αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης από την πρώτη, με τον CEO του developer να σημειώνει ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Ο τίτλος θα είναι ΑΑΑ και θα αποκαλυφθεί πλήρως στο επόμενο χρονικό διάστημα. Η κορεατική Smilegate έγινε γνωστή με την κυκλοφορία του FPS Crossfire, το οποίο και έφτασε τα 670 εκ. παίκτες και τα 8 εκ. παίκτες ταυτόχρονα συνδεδεμένους. Η Amazon Games βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια του game publishing, ωστόσο είναι αποφασισμένη να παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια με τις ενέργειες και τις συμφωνίες που θέλει να κλείσει. Προς το παρόν, σας αφήνουμε με αυτές τις πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*