Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρχές του 2020 η κυκλοφορία του Transmission

*
Για όσους αρέσκονται σε χαλαρές βόλτες με αυτοκίνητα, το Transmission αποτελεί ιδανική περίπτωση. Ο Jon Dadley, developer της Sea Green Games, δημοσίευσε ένα ακόμα video στο Twitter όπου παρουσιάζεται δράση από το παιχνίδι. Το Transmission βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και καιρό και θα μας μεταβέρει στη Μ. Βρετανία, το έτος 1986. Πρωταγωνιστής είναι ένας διανομέας, που χρησιμοποιεί το προσωπικό του αυτοκίνητο, για να πραγματοποιεί παραδόσεις μέσα στη νύχτα. Όπως και εκείνη την περίοδο, δεν υπάρχει GPS για να βρίσκει το δρόμο του. Οπότε για να προσανατολιστεί θα πρέπει να συμβουλεύεται το χάρτη και τις πινακίδες στους δρόμους. Τα πακέτα πρέπει να παραδίδονται εγκαίρως, διαφορετικά οι ανταμοιβές είναι μειωμένες. Με την ολοκλήρωση της βραδυνής βάρδιας, ο πρωταγωνιστής γυρίζει στο σπίτι του, όπου μπορεί να αγοράζει νέα αυτοκίνητα, μεγαλώνωντας έτσι την επιχείρηση. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, το Transmission θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam το πρώτο τρίμηνο του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*