Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά είναι τα νέα και σημαντικά games που θα βρίσκετε πλέον στη λίστα των PlayStation Hits

*
Η Sony ανακοίνωσε νέες προσθήκες στη λίστα των PlayStation Hits, το οποίο σημαίνει οτι πολύ σύντομα θα μπορέσετε να αποκτήσετε επιπλέον κορυφαίους τίτλους με μειωμένη τιμή.

Πιο συγκεκριμένα, από 28 Ιουνίου 2019, συν τα υπάρχοντα, ο σχετικός κατάλογος θα φιλοξενεί τα Horizon Zero Dawn: Complete Edition, God of War III Remastered, Nioh και Friday the 13th: The Game. Είτε θελήσετε να τα αγοράσετε ψηφιακά είτε σε retail μορφή, η τιμή τους θα είναι €19,99. Στα PlayStation Hits μπορείτε ήδη να βρείτε παιχνίδια όπως τα Resident Evil 7: Biohazard, Uncharted: The Nathan Drake Collection και Yakuza 0.


Τέλος, για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε απορία, το Horizon Zero Dawn: Complete Edition περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, συν το Frozen Wilds expansion.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*