Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτοί οι τίτλοι της Rockstar Games θα είναι backwards compatible στις next gen κονσόλες

*
Το λανσάρισμα των PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S πλησιάζει και θα μπορείτε να παίξετε στις νέες κονσόλες τα πιο σημαντικά παιχνίδια της Rockstar Games. Εννοείται ότι σε αυτά περιλαμβάνονται το Grand Theft Auto V και το Red Dead Redemption 2, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω backwards compatibility.

Αν έχετε τη disc-based έκδοση οποιοδήποτε backwards compatible παιχνιδιού, απλά θα το τοποθετήσετε στο PlayStation 5 ή στο Xbox Series X. Από την άλλη, οι κάτοχοι ψηφιακών εκδόσεων θα έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια της Rockstar Games που έχουν αγοράσει όταν κάνουν log in στο PlayStation Network ή το Xbox Live. Στο PlayStation 5 θα βρουν τα παιχνίδια στο τμήμα Your Collection του Game Library, ενώ στα Xbox Series X, Xbox Series S στο τμήμα Ready to Install.


Έχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς των save files σας με πολλαπλούς τρόπους (LAN, Wi-Fi, ή USB) θα μπορείτε να συνεχίσετε ακριβώς από το σημείο που είχατε σταματήσει στο PlayStation 4. Ακόμα θα έχετε πρόσβαση και στα πρόσφατα cloud saves που είναι "συνδεδεμένα" με το λογαριασμό σας στο PlayStation Plus ή στο Xbox Live. Εφόσον χρησιμοποιείται τον ίδιο λογαριασμό στις κονσόλες της ίδιας εταιρείας, θα μπορέσετε να μεταφέρετε ατόφια τα όσα έχετε πετύχει.



Ακόμα όλοι οι backwards compatible τίτλοι της Rockstar Games σε Xbox One, θα είναι επίσης backwards compatible se Xbox Series X και Xbox Series S. Πρόκειται για τα:

Bully: Scholarship Edition
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Grand Theft Auto: San Andreas
Midnight Club: Los Angeles
Red Dead Redemption
Rockstar Games Presents Table Tennis

Η συλλογή των τίτλων του PlayStation 2 της Rockstar Games που είναι διαθέσιμα για PlayStation 4 μέσω του PlayStation Store θα μεταφερθούν στο PlayStation 5. Είναι τα:

Bully
Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto: Vice City
Manhunt
Max Payne
Red Dead Revolver
The Warriors

Τέλος, όλα τα μέλη του PlayStation Plus θα συνεχίσουν να λαμβάνουν GTA$1,000,000 κάθε μήνα που ασχολούνται με την έκδοση του GTA Online για PlayStation 4, μέχρι να λανσαριστεί η αντίστοιχη έκδοση για PlayStation 5 μέσα στο 2021. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*