Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό είναι το αποκλειστικό περιεχόμενο του Call of Duty: Black Ops Cold War σε PS4 και PS5 (trailer)

Η Activision αποκάλυψε ένα μέρος από το περιεχόμενο και τα events του Call of Duty: Black Ops Cold War, που θα παραμείνουν αποκλειστικότητες των PS4 και PS5 ως την 1η Νοεμβρίου 2021. Στη συνέχεια θα γίνουν διαθέσιμα για Xbox και PC.

Πρώτο και κύριο το Onslaught mode από το κομμάτι του Zombies. Πρόκειται για ένα co-op mode δύο παικτών, όπου οι παίκτες πρέπει να εξολοθρεύσουν τεράστιες ορδές από zombies σε πολλαπλούς χάρτες. Θα υπάρχει και μία ζώνη ασφαλείας, η θέση της οποίας θα αλλάζει κάθε φορά. Θα πρέπει να παραμένετε σε αυτή και ταυτόχρονα να εξολοθρεύετε οτιδήποτε βρεθεί μπροστά σας.


Ακόμα, υπάρχουν μερικά δώρα, in-game items και double XP events που θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά σε PS4 και PS5. Προκειται για τα:

- Battle Pass Bundle Bonus: Ξεκλειδώστε ταχύτερα εξοπλισμό και άλλα αντικείμενα. Όσοι παίζουν σε PlayStation και αποκτήσουν τα Battle Pass Bundles των €20 θα αποκτήσουν επιπλέον 5 tier skips και συνολικά υπάρχουν 25 τέτοια.

PlayStation Party Bonus: Η ομαδικότητα ανταμείβεται και έτσι οι κάτοχοι PlayStation που παιζουν παρέα θα λάβουν +25% bonus weapon XP ακόμα και αν παίζουν με cross-platform teammates.

- Double XP Bonus: Οι παίκτες του PlayStation θα έχουν Monthly Double XP events (διάρκειας 24 ωρών), οπότε ετοιμαστείτε να ανεβάσετε το rank σας.

- Extra Loadouts: Ετοιμαστείτε για οποιοδήποτε σενάριο. Οι παίκτες του PlayStation θα έχουν δύο επιπλέον loadout slots, έτοιμα για customization. Διαθεσιμα στο Level 4, ξεκλειδωθεί το Create-A-Class.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα λανσαριστεί στις 13 Νοεμβρίου 2020, για PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Treyarch

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • elrik428
    • Απαραδεκτο να απαιτουν σε σους δεν εχουν PS4/PS5 να πληρωσουν τα ιδια χρηματα για να παρουν ενα 'κουτσουρεμενο' παιχνιδι. Αυτη η τακτικη με τα timed exclusive πρεπει να σταματησει καποια στιγμη και δυστυχως η ευτυχως ειναι στο χερι του καταναλωτη. Αυτο βεβαια ειναι μια αλλη μεγαλη συζητηση του πω θα πεισεις καποιον να μην το αγοαρασει απο τη στιγμη που του δινει απο day one εξτρα περιεχομενο.

*