Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αύξηση εσόδων κατά 12% για την Konami το πρώτο εννεάμηνο του οικονομικού της έτους

*
H Konami ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2021, στα οποία καταγράφεται αύξηση εσόδων της τάξης του 12% από έτος σε έτος, που αντιστοιχεί σε $1,8 δισ. Ανοδικά, κατά 48,8% κινήθηκαν και τα λειτουργικά κέρδη με το ποσό να φτάνει στα $525 εκ.

Πολύ καλή η απόδοση του κλάδου ψηφιακής ψυχαγωγίας της Konami, με αύξηση 6,4% από έτος σε έτος και έσοδα $1,3 δισ. Τα λειτουργικά κέρδη του κλάδου σημείωσαν επίσης αύξηση, σε ποσοστό 9% ($483 εκ.).


Στο πεδίο των κονσολών και PC η ανακοίνωση στέκεται στις επιδόσεις των Tokimeki Memorial Girl's Side 4th Heart και Power Pro Kun Pocket R για το Nintendo Switch, ενώ το Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa mo Teiban συνεχίζει να αποφέρει κέρδη για την εταιρεία, παρόλο που λανσαρίστηκε το 2020, κυρίως χάρη στο λανσάρισμα ενός νέου δωρεάν update.

Από τίτλους για φορτητές συσκευές, οι επιδόσεις των Yu-Gi-Oh Duel Links και eFootball PES 2021 σε παγκόσμιο επίπεδο κρίνονται ως ικανοποιητικές. Ακόμα, τα Professional Baseball Spirits και Jikkyou Pawafuru Puro Yakyu κυριάρχησαν στην ιαπωνική αγορά.

Για το μέλλον, η εταιρεία επανέλαβε την πρόθεσή της να στραφεί στα NFTs, σε μια προσπάθεια όπως υποστηρίζει η ίδια να διατηρηθεί ζωντανό αγαπημένο περιεχόμενο υπό μορφή τέχνης. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε η συλλογή Castlevania NFT.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*