Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γαλλικό κατάστημα διαρρέει τιμές και προϋποθέσεις για τις προπαραγγελίες του PS5

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δεν αποκλείεται η γαλλική αλυσίδα καταστημάτων Micromania να αποκάλυψε, νωρίτερα, την τιμή του PlayStation 5. Φαίνεται λοιπόν ότι οι καταναλωτές θα κληθούν να πληρώσουν €399 για το PlayStation 5 Digital Edition και €499 για την έκδοση με Blu-Ray.

Λέγεται πως οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν το πρωί της 17ης Σεπτεμβρίου. Θα υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια τα οποία θα μπορείτε να προπαραγγείλετε μαζί με την κονσόλα. Τα Spider-Man: Miles Morales, Destruction All-Stars, Demon's Souls Remake και Sackboy Adventures.


Θα υπάρχει ο περιορισμός μία κονσόλα ανά πελάτη και η Micromania αναμένει ότι, στη Γαλλία τουλάχιστο, δεν θα υπάρχει επαρκές στοκ. Επιπλέον ένα δεύτερο κύμα στοκ αναμένεται μέσα στον Δεκέμβριο και ένα τρίτο τον Ιανουάριο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*