Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεύση από το sandbox του Paper Beast (trailer)

Το Paper Beast της Pixel Reef το ξέραμε ήδη, μιας και πρόκειται για δημιουργία του Eric Chahi (Another World, From Dust). Στο τελευταίο State Of Play όμως είδαμε νέο video που εστιάζει, όπως αναφέρθηκε, στο sandbox mode του τίτλου που έρχεται το πρώτο τρίμηνο του 2020 σε PSVR. Το ότι αναφέρθηκε ότι τότε περιμένουμε το sandbox mode είναι λίγο ύποπτο ως προς το τι μπορεί να σημαίνει για την τελική μορφή ή κυκλοφορία του παιχνιδιού, αλλά ξεχαστήκαμε κάπως παραητηρώντας τη χλωρίδα και την πανίδα του ψηφιακού κόσμου του.

Ο παίκτης θα κληθεί να λύσει γρίφους και να αλληλεπιδράσει με το περιβάλλον και τα πλάσματα που το γεμίζουν. Οι παρεμβάσεις του παίκτη διαμορφώνουν το περιβάλλον σε πραγματικό χρόνο. Στο δείγμα φαίνεται ότι το ζητούμενο είναι να βοηθηθούν τα ζώα να ανέβουν μια πλαγιά. Όταν φτάσουν στον προορισμό τους χρησιμοποιούν τους καρπούς ενός δέντρου για να πετάξουν και να δραπετεύσουν, δείχνοντας έτσι, με τη σειρά τους, το δρόμο στον παίκτη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*