Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για το 2022 μεταφέρεται η κυκλοφορία του Phantom Breaker: Omnia

*
H Rocket Panda Games και η Mages. Inc. ανακοίνωσαν ότι, το Phantom Breaker: Omnia δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του 2021 και το λανσάρισμά του μεταφέρεται για τις αρχές του 2022. Το 2D anime fighting game αναμένεται για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam) και πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται το studio που δημιούγησε το visual novel Steins;Gate.

O Sakari "P", director και παραγωγός του Phantom Breaker: Omnia απολογήθηκε για την καθυστέρηση, λέγοντας ότι η μεταφορά και το localization πήραν περισσότερο χρόνο από όσο είχε αρχικά υπολογιστεί. Σημείωσε πως τη στιγμή αυτό το παιχνίδι τρέχει σε όλες τις πλατφόρμες που αναμένεται να λανσαριστεί και σύντομα θα αρχίσει ο έλεγχος για την ομαλή λειτουργία του. Υποσχέθηκε ότι το επόμενο διάστημα θα επανέλθει με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας που τοποθετείται στους πρώτους μήνες του 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*