Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε τον στρατηγό Lin στο νέο trailer του Bright Memory: Infinite

Η Playism και η FYQD-Studio δημοσίευσαν ένα νέο trailer του Bright Memory: Infinite, παρουσιάζοντας τον κύριο κακό του παιχνιδιού, στρατηγό Lin. Πρόκειται για ένα first-person shooter που διαδραματίζεται σε μία φουτουριστική πόλη το έτος 2036, με πρωταγωνίστρια την πράκτορα Shelia. Σκοπός της είναι διερευνήσει ένα φαινόμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό, το οποίο ανησυχεί όλη την επιστημονική κοινότητα. Τελικά, αποκαλύπτεται ότι τα περίεργα αυτά γεγονότα οφείλονται σε ένα αρχαίο μυστήριο που προσπαθεί να επαναφέρει ο στρατός με επικεφαλής το στρατηγό Lin.

Το Bright Memory: Infinite θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 για Xbox Series X, Xbox Series S και PC, μέσω Steam. Κάποια στιγμή αργότερα θα κυκλοφορήσει και στο PlayStation 5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*