Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το νέο trailer του Re:ZERO – Starting Life in Another World: The Prophecy of the Throne

Spike Chunsoft και Chime Corporation δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Re:ZERO – Starting Life in Another World: The Prophecy of the Throne. Στο νέο βίντεο, διάρκειας 4 λεπτών περίπου, μπορείτε να παρακολουθήσετε μέρος της ιστορίας του παιχνιδιού, να γνωρίζετε τους χαρακτήρες του όπως και να δείτε μέρος των αποστολών. Πρόκειται για ένα παιχνίδι κατηγορίας tactical adventure, το οποίο λαμβάνει χώρα στο βασίλειο της Lugunica. Έχετε το ρόλο του Subaru Natsuki, ενός 17χρονου νεαρού που μεταφέρθηκε σε έναν άλλον κόσμο και ερωτεύεται παράφορα την Emilia. Κατά τη διάρκεια μυστηρίου επιλογής νέου βασιλιά, θα καταφέρει άραγε ο πρωταγωνιστής να σώσει αυτούς που αγαπάει?

Το Re:ZERO – Starting Life in Another World: The Prophecy of the Throne κυκλοφορεί στις 5 Φεβρουαρίου 2021 σε Nintendo Switch, PlayStation 4 και PC μέσω Steam.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*