Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεύτερο trailer για το Super Robot Wars 30

Η Bandai Namco και η B.B. Studio κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το Super Robot Wars 30. Το παιχνίδι αναμένεται να λανσαριστεί για PC και στις δυτικές χώρες, στις 28 Οκτωβρίου 2021. Προς το παρόν παραμένει αβέβαιο αν οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 4 και Nintendo Switch γίνουν διαθέσιμες και εκτός Ιαπωνίας. Πολύ πιθανό να ακολοθήσουν το ίδιο μονοπάτι με το SD Gundam G Generation Cross Rays, που κυκλοφόρησε στη Δύση μόνο για υπολογιστές.

Το Super Robot Wars 30, έρχεται στα πλαίσια των εορτασμών για τα τριάντα χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτου τίτλου, το 1991. Είναι ένα simulation RPG, όπου μία ομάδα ρομπότ από διάφορες σειρές κινουμένων σχεδίων συνασπίζονται για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό. Ορισμένες από αυτές τις παιδικές σειρές είναι τα Mazinger Z: Infinity, Super Electromagnetic Robot Combattler V, Mobile Suit Zeta Gundam και Code Geass: Lelouch of the Re;surrection.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*