Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε ήδη η ανακοίνωση για το Vanquish Remaster

*
To Microsoft Store φαίνεται πως διέρρευσε πριν την ώρα της την ανακοίνωση για το Vanquish Remaster που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Συγκεκριμένα, ο τίτλος αναμένεται σε Xbox (επιβεβαιωμένα) και (λογικά) PS4 στις 18 Φεβρουαρίου 2020 και όπως αναφέρει η περιγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα η εταιρεία, το παιχνίδι διατηρείται ίδιο σε σχέση με την αρχική έκδοση, απλά πλέον έχουμε αρκετά βελτιωμένες επιδόσεις. Συγκεκριμένα, η σελίδα προϊόντος αναφέρει 4K ανάλυση και 60fps για το Xbox One X και πως το παιχνίδι γίνεται για πρώτη φορά remaster στο Xbox One. Το Vanquish δημιουργήθηκε από τον Shinji Mikami (Resident Evil) και την Platinum Games. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε PS3 και Xbox 360 τον Οκτώβριο του 2010, ενώ εμφανίστηκε τον Μάιο του 2017 και για το PC. Αναμένουμε το σχετικό trailer και την επίσημη επιβεβαίωση άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*