Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε οπτικό υλικό για το Roller Champions, το νέο IP της Ubisoft (trailer)

*
Το γεγονός οτι πληροφορίες για ένα επερχόμενο τίτλο της Ubisoft διέρρευσαν αρκετά νωρίτερα από την ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί η ανακοίνωσή του, δεν είναι κάτι νέο για τη γαλλική εταιρεία. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο assets για ένα νέο IP που ονομάζεται Roller Champions.

Στο video που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, πέρα από μια παραλία σε αστικό τοπίο, μια αρένα και οπαδούς που προφανώς αναμένουν την είσοδο των παικτών, δεν υπάρχει κάτι που να σχετίζεται με το gameplay. Λογικά το παιχνίδι θα βρίσκεται ανάμεσα σε όσα ανακοινώσει η Ubisoft στην Ε3 2019.


Σας θυμίζουμε οτι η συνέντευξη τύπου της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 23:00 μμ. Βεβαίως, μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*