Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το announcement trailer του Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

*
Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή του, το trailer για το Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville είδε το φως της δημοσιότητας. Η ΕΑ «έτρεξε» πρόσφατα μια closed alpha test φάση για το παιχνίδι, το οποίο ήταν γνωστό μέχρι σήμερα με την κωδική ονομασία Picnic. Το επίσημο όνομα αποκαλύφθηκε αρχικά την περασμένη εβδομάδα, όταν και η ΕΑ κατέθεσε αίτηση για τα σχετικά δικαιώματα. Ο τίτλος επιβεβαιώνεται λοιπόν και από το video και προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, όπως πχ. αν η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις πλατφόρμες, στις οποίες «έτρεξε» η closed alpha, δηλαδή τα PS4 και Xbox One.

Περισσότερα θα έχουμε, φανταζόμαστε, τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε, δείτε το announcement trailer, μέσω του παρακάτω player.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*