Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το Creators Collection σε Xbox One και Windows 10

*
To Creators Collection είναι μια νέα κατηγορία παιχνιδιών που δίνει τη δυνατότητα σε όλους, μέσω του Creators Program, να δημιουργήσουν τα δικά τους παιχνίδια. Η συγκεκριμένη κατηγορία τίτλων, που υπάρχει κανονικά στο store της Microsoft, δίνει τη ευκαιρία σε όλους τους δημιουργούς να διαθέσουν τα παιχνίδια τους για Xbox One και Windows 10 χωρίς να χρειάζεται να ελεγχθούν από την εταιρεία. Οι πρώτα τίτλοι του προγράμματος είναι διαθέσιμα ήδη, ενώ αναμένεται στο μέλλον να προστεθούν περισσότεροι. Οι τιμές τους ποικίλουν ανάλογα με τους δημιουργούς, καθώς κάποια είναι δωρεάν, ενώ κάποια άλλα έναντι χαμηλού χρηματικού ποσού.



Να σημειώσουμε πως τα εν λόγω παιχνίδια αφού δεν ελέγχονται από τη Microsoft δεν υποστηρίζουν online multiplayer και achievements, όμως έχουν κανονικά πρόσβαση σε Club, Hubs, Party Chat και mixer streaming. Όπως πάντα, ο Major Nelson έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video με ότι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το νέο πρόγραμμα της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*