Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το demo του Miitopia (trailer)

Μέσω του Nintendo eShop μπορείτε να κατεβάσετε το demo του Miitopia, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Nintendo Switch στις 21 Μαΐου. Σε αυτό θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τους χαρακτήρες Mii χρησιμοποιώντας περούκες και makeup. Επιπλέον, πέρα από έναν χαρακτήρα που θα σας μοιάζει, το παιχνίδι σας επιτρέπει να προσκαλέσετε στην περιπέτεια μέλη της οικογένειάς σας και φίλους σας. Ο χαρακτήρας σας παίρνει σάρκα και οστά τη στιγμή που ο καλύτερός σας φίλος και η γιαγιά σας συμμαχούν για να απαλλάξουν τον τόπο από τον Dark Lord, που όχι μόνο κλέβει πρόσωπα, αλλά και προσποιείται τον θείο σας.

Εφόσον είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online, θα μπορέσετε να μοιραστείτε χαρακτήρες Mii με φίλους σας, όπως επίσης να κατεβάσετε αγαπημένους χαρακτήρες από την έκδοση του τίτλου για το Nintendo 3DS. Οι χαρακτήρες μπορούν να μάθουν και δεξιότητες όπως να βοηθούν ο ένας τον άλλο για την αντιμετώπιση κάθε δυσκολίας.


Σε περίπτωση που αγοράσετε το παιχνίδι, θα μπορέσετε να μεταφέρετε τα δεδομένα που τυχόν είχατε αποθηκεύσει στο demo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*