Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το opening cinematic του Cris Tales (video)

Ο publisher Modus Games και οι developers Dreams Uncorprated και SYCK, δημοσίευσαν το opening cinematic του Cris Tales. Αν και σχετικά μικρό σε διάρκεια, βλέπουμε τους εχθρούς με τους οποίους θα έρθει αντιμέτωπη η Crisbell.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης το Cris Tales, είναι εμπνευσμένο από JRPG όπως τα Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile αλλά και τα πιο πρόσφατα Bravely Default και Persona 5. Ως ένα love letter στα JRPGs, το combat system του παιχνιδιού είναι turn-based, όπως όλα τα παραδοσιακά παιχνίδια του είδους. Το Cris Tales, θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC μέσω Steam, GOG, και Epic Games Store, και Google Stadia.


Δείτε το opening cinematic του Cris Tales.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*