Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυνατά κινήθηκε σε επίπεδο ψηφιακών πωλήσεων η EA

*
Η Electronic Arts συνεχίζει την καλή της πορεία μέσα από τα ψηφιακά κανάλια, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τη νεότερη οικονομική της αναφορά. Όσον αφορά στον τομέα του gaming, η EA δεν δίνει αρκετές λεπτομέρειες, αν και χάρη στη σύσκεψη που προγραμματίζει με τους επενδυτές της ίσως μάθουμε πράγματα για παιχνίδια όπως τα Battlefield 5, Anthem και Star Wars. Παρόλα αυτά μαθαίνουμε πως οι ενεργοί παίκτες του FIFA Mobile είναι 50% περισσότεροι σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ο τελικός του FIFA eWorld Cup μέτρησε 4 φορές μεγαλύτερο κοινό από αυτόν του περσινού έτους και πως 20 εκατομμύρια παίκτες συμμετείχαν στο FIFA 18 Global Series. Σχετικά με το δεύτερο τέταρτο του οικονομικού έτους του 2019, το οποίο έληξε την 30η Σεπτεμβρίου 2018, η EA αναφέρει ψηφιακά κέρδη ύψους $780 εκατομμυρίων (ανώτερα σε σχέση με τα $689 εκατομμύρια του αντίστοιχου διαστήματος του προηγούμενου έτους).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*