Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωράκι από την Epic σε όσους αποκτήσουν το Rocket League

*
Το Rocket League ανήκει πλέον στην κατηγορία των free to play games και η Epic αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα δώρο στους κατόχους PC. Πιο συγκεκριμένα, κατοχυρώνοντας το παιχνίδι μέσω του Epic Games Store έως τις 23 Οκτωβρίου και ώρα 21:00μμ, θα αυτομάτως θα λάβετε ένα κουπόνι $10 για να το εξαργυρώσετε με τις επόμενες αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το κουπόνι έχει ισχύ έως τις 2 Νοεμβρίου, ώρα 01:00πμ.

Προφανώς η εταιρεία θέλει για μια ακόμα φορά να τραβήξει κόσμο από το Steam. Παρόλο που το Rocket League δεν υπάρχει πλέον στους καταλόγους της πλατφόρμας της Valve, όσοι το έχουν ήδη αγοράσει θα συνεχίσουν να λαμβάνουν κανονικά υποστήριξη αλλά και όλα τα μελλοντικά upgrades, όπως το cross-platform play.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*