Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Δωρεάν διαφημίσεις για φιλανθρωπικές εταιρείες στο χώρο της ψυχικής υγείας στο Football Manager 2020

*
Ο Miles Jacobson, υπεύθυνος της Sports Interactive, πρόσφερε την ευκαιρία σε φιλανθρωπικές εταιρείες που βοηθούν ανθρώπους με προβλήματα ψυχικής υγείας να διαφημιστούν δωρεάν στο Football Manager 2020. Ο Jacobson έκανε μια δημοσίευση στο Twitter στην οποία ανακοίνωσε πως όποια σχετική φιλανθρωπική εταιρεία βοηθά ανθρώπους σε ανάγκη αυτήν την περίοδο με την κρίση που δημιουργεί ο κορονοϊός, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία για μια διαφήμιση δίχως χρέωση μέσα στο παιχνίδι.

Η Βρετανική CALM (Campaign Against Living Miserably) είναι η πρώτη που το έκανε και το λογότυπό της ήδη εμφανίζεται στο παιχνίδι. Ο Jacobson δηλώνει ευχαριστημένος από την ανταπόκριση πολλών φιλανθρωπικών, σχολιάζοντας πως αυτή η περίοδος, η οποία βρίσκει πολλούς ανθρώπους στην απομόνωση, μπορεί να έχει έντονη αρνητική επιρροή στην ψυχική υγεία ορισμένων ατόμων.
 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!