Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο ώρες δράσης από το Resident Evil RE: Verse (video)

Ο χρήστης του YouTube με όνομα "SwingPoynt" δημοσίευσε ένα video όπου παρουσιάζονται δύο ώρες gameplay από το επερχόμενο Resident Evil RE: Verse. Για όσους δεν έχετε ακόμα ενημερωθεί, πρόκειται για το multiplayer mode του Resident Evil Village.

Resident Evil RE: Verse είναι ένα online multiplayer, third-person shooter, που θα συνοδεύει- δίχως επιπλέον κόστος- το Resident Evil Village και είναι ένας τρόπος να εορταστούν τα 25 χρόνια της σειράς. Θα μπορείτε να παίξετε επιλέγοντας μέσα από ήρωες, κακούς και τέρατα που έχουν σημαδέψει την ιστορία του franchise.


Το Resident Evil RE: Verse θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με το Resident Evil Village, δηλαδή στις 7 Μαΐου 2021, για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*