Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δώρα από τη Blizzard για τα 16 χρόνια του World of Warcraft

*
To World of Warcraft γίνεται 16 χρονών και η Blizzard διοργανώνει ένα επετειακό event για να το γιορτάσει. Οι παίκτες που θα συνδεθούν θα δουν ένα πακέτο στο mail τους, όπου ανοίγοντας το θα λάβουν 200 Timewarped Badges, ένα item που αυξάνει το XP και τα reputation gains καθώς και μια πρόσκληση για το Orgrimmar ή το Stormwind.

Για να ανεβείτε γρήγορα level, μπορείτε να πάτε στους Historians Llore και Ju'pa, όπου αν απαντήσετε σωστά στην ερώτηση θα λάβετε Timewarped Badges και μια μεγάλη δόση experience. Ακόμη, οι historians μπορούν να σας δώσουν quest για να πολεμήσετε παλιά bosses όπως Lord Kazzak, Azuregos και έναν από τους Dragons of Nightmare, με rewards κάποιο κλασσικό loot.


To Caverns of Time Party, καθώς και ο anniversary reward vendor θα γυρίσουν στο παιχνίδι για όσους θέλουν να ντυθούν και να απολαύσουν το festival με ένα τουρνουά ποδοσφαίρου.

Το anniversary event θα τρέχει μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Μια μέρα μετά θα κυκλοφορήσει το Shadowlands Expansion.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*