Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκκίνηση για το Spring Sale στο PlayStation Store

*
Οι προσφορές στο PlayStation Store δεν σταματάνε ποτέ και αυτή τη φορά η Sony εγκαινίασε την προωθητική ενέργεια Spring Sale. Έτσι λοιπόν, οι κάτοχοι PlayStation 4 έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν σε προνομιακές τιμές, εκατοντάδες τίτλους και add-ons. 

Για να πάρετε μια ιδέα, μεταξύ άλλων, η σχετική λίστα περιλαμβάνει τα FIFA 20, NBA 2K20, STAR WARS Jedi: Fallen Order, Death Stranding, Red Dead Redempion 2: Ultimate Edition, Need for Speed Heat, Mortal Kombat 11, Assassin's Creed Odyssey- Ultimate Edition, Resident Evil 2, eFootbal PES 2020, Borderlands 3, Shadow of the Tomb Raider- Definitive Edition, CODE VEIN, Project CARS 2 και πολλά άλλα. Το Spring Sale θα ολοκληρωθεί στις 28 Απριλίου 2020.


Για τον πλήρη κατάλογο, που αναμένεται να ανανεωθεί στις 15 του τρέχοντος μήνα, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*