Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός Nvidia GeForce Now τα παιχνίδια της Activision Blizzard

*
Μπορεί η υπηρεσία Nvidia GeForce Now να έκανε πρόσφατα το μεγάλο άνοιγμα προς τους παίκτες, έχει όμως να αντιμετωπίσει άμεσα το πρώτο μεγάλο πλήγμα της, την απόσυρση τίτλων της Activision Blizzard. Όπως αποκάλυψε η εταιρεία, παιχνίδια όπως τα Overwatch, World of Warcraft και Call of Duty δεν θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα, κάτι που φαίνεται να βάζει κι άλλα εμπόδια στην Nvidia που πρέπει να πείσει το κοινό να δοκιμάσει την πρότασή της παρά την απουσία σημαντικών games από εταιρείες όπως οι Capcom, EA, Konami, Remedy, Rockstar Games και Square Enix. Το περίεργο της υπόθεσης είναι περισσότερο το timing, αφού έρχεται τόσο κοντά στο επίσημο λανσάρισμα. Η Nvidia πάντως σημειώνει πως είναι σε συζητήσεις με την Activision Blizzard για να επιστρέψουν τα παιχνίδια στη λίστα των συμβατών με την πλατφόρμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*