Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμπνευσμένο από τα beat ’em up της εποχής των arcades το Final Vendetta (trailer)

Η Numskull Games και η Bitmap Bureau ανακοίνωσαν το side-scrolling beat ’em up game Final Vendetta. Θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Το Final Vendetta είναι γεμάτο δράση και θυμίζει τίτλους beat ’em up της εποχής των arcades, κάτι που είναι φανερό λόγω του pixel art αλλά και του εκπληκτικού soundtrack που έχουν επιμεληθεί οι Utah Saints!


Σύμφωνα με το σενάριο, η σπείρα "Syndic8" που έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην πρωτεύουσα, έχει απαγάγει τη μικρή αδελφή της Claire Sparks. Δυστυχώς για αυτούς, η Claire θα κάνει τα πάντα για την απελευθέρωσή της. Για τον λόγο αυτό θα συνεργαστεί με δυο φίλους της, τον πρών επαγγελματία παλαιστή Miller T. Williams και τον δημοφιλή παλαιστή των δρόμων, Duke Sancho. Παρέα θα δώσουν μάχες στους δρόμους του Λονδίνου, με αποστολή να φέρουν πίσω την αδελφή της Claire.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*