Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για κυκλοφορία κυκλοφορίας του Death Stranding στις 8/11, αρχές 2020 το The Last of Us: Part II

*
Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Death Stranding και ο Jason Schreier του Kotaku δημοσίευσε δύο πολύ ενδιαφέρουσες ενδείξεις για το πότε θα περιμένουμε τόσο το game του Hideo Kojima όσο και το Τhe Last of Us: Part II.

Όπως σημειώνει λοιπόν, η επίσημη σελίδα του PlayStation στην Ταϊβάν ανέβασε ένα post που σημειώνει πως το Death Stranding θα κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων στις 8 Νοεμβρίου, ενώ μετά από λίγη ώρα η εν λόγω ανάρτηση αφαιρέθηκε. Ακόμη, σημειώνει πως σύμφωνα με πληροφορίες του, το The Last of Us: Part ΙΙ ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο φετινό φθινόπωρο, ωστόσο μεταφέρθηκε για τις αρχές του 2020.


Ενδιαφέρουσες ενδείξεις που αν επιβεβαιωθούν δείχνουν πως η Sony θα έχει ένα όντως εξαιρετικό οικονομικό έτος, στην τελική ευθεία πριν την κυκλοφορία του PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*