Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντείνεται η φημολογία για online gaming χωρίς δεσμεύσεις στο Xbox Live Gold

*
Η Microsoft φαίνεται να εξετάζει το να απελευθερώσει τη δυνατότητα online διασκέδασης στο Xbox από την υπηρεσία Xbox Live Gold και οι φήμες για ανακοινώσεις σύντομα δίνουν και παίρνουν. Η φήμη υπάρχει εδώ και καιρό και πλέον δείχνει να εντείνεται, αν και στο πρόσφατο παρελθόν η ίδια η εταιρεία το είχε διαψεύσει. Ο Jeff Grubb, αρχισυντάκτης του GamesBeat και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών, σημειώνει σε πρόσφατο tweet του πως τα σχέδια της ανακοίνωσης αυτής πήγαν πίσω για την Microsoft, μαζί με αυτές για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα του Xbox Series X και του Xbox Series S. Μένει πλέον αν θα επιβεβαιωθεί το παρακάτω tweet το επόμενο χρονικό διάστημα, μιας και όπως έχετε καταλάβει οι δύο εταιρείες έχουν αρχίσει πλέον να ανοίγουν τα χαρτιά τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*