Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο gameplay trailer για το UFC 4

Η EA Sports έχει ξεκινήσει να αποκαλύπτει σιγά σιγά τα χαρακτηριστικά του UFC 4. Όσοι το αγοράσουν θα απολαύσουν το νέου Real Player Mode (RPM) tech, με την εμπειρία να διαμορφώνεται με βάση τις κινήσεις και τα physics. Με την εν λόγω τεχνολογία βελτιώνονται όλα σχεδόν τα fighting mechanics, όπως τα takedowns, τα strikes και το clinch. Επιπλέον, τα νέα animations στα takedown moments κάνουν το παιχνίδι να δείχνει ακόμα πιο ρεαλιστικό.

Ακόμα το trailer παρουσιάζει το Ground & Pound system, που επιτρέπει στον επιτιθέμενο να ρίξει τον αντίπαλο στο έδαφος και να τον χτυπάει με συνεχόμενες γροθιές. Το νέο αυτό σύστημα παρέχει περισσότερες επιλογές και για τους δύο μαχητές που βρίσκονται στο ρινγκ, οι οποίοι έχουν τις ίδιες ευκαιρίες να γείρουν την πλάστιγγα προς το μέρος τους, εφόσον εκμεταλλευτούν σωστά το timing.


Το UFC 4 θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου 2020, για PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*