Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανέρχεται στο Steam το Grand Theft Auto 4 αλλά με αναγκαίες θυσίες

*
Τελικά, το Grand Theft Auto 4 επιστρέφει στο Steam Store, αλλά όχι με την ίδια μορφή. Η Rockstar ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι PC θα πρέπει στο εξής να στερηθούν το multiplayer κομμάτι.

Αυτό συμβαίνει επειδή το παιχνίδι εξαρτάται από την πλατφόρμα Games for Windows Live, που έχει πάψει να υποστηρίζεται από τη Microsoft, με αποτέλεσμα η Rockstar να μην δύναται πλέον να πουλήσει κλειδιά για την υφιστάμενη έκδοση του GTA 4.


Για να λυθεί το πρόβλημα, η Rockstar αποφάσισε να αντικαταστήσει όλες τις εκδόσεις των Grand Theft Auto 4 και Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City με το Grand Theft Auto 4: Complete Edition, όπου τα δύο πρώτα είναι διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή, περιλαμβανομένου του Steam και του Rockstar Games Launcher. Έτσι το multiplayer mode και τα leaderboards δεν θα υπάρχουν στο Grand Theft Auto 4: Complete Edition.

Εκτός από τα παραπάνω, μερικοί ραδιοσταθμοί δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμοι στο Episodes from Liberty City, όπως οι RamJam FM, Self-Actualization FM και Vice City FM.

Η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2020 και όλοι όσοι έχουν αγοράσει ήδη το GTA 4 στο Steam θα λάβουν το updated για το GTA 4: Complete Edition. Όσοι έχουν στην κατοχή τους retail έκδοση, θα πρέπει να εισάγουν τον κωδικό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας για να κατεβάσουν το update.

Όσοι τώρα έχουν ήδη κάνει ενεργοποίηση στα Games for Windows Live, θα πρέπει είτε να δημιουργήσουν είτε να συνδέσουν ένα λογαριασμό του Social Club, αν θέλουν να λάβουν το update. Τέλος, η Rockstar διαβεβαιώνει πως όλα τα save files θα είναι συμβατά με την Complete Edition.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*