Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η Infinity Ward για το Call of Duty του 2022

*
Η Activision Blizzard επιβεβαίωσε πως το Call of Duty videogame του 2022 αναπτύσσεται από την Infinity Ward. Ο γνωστός εκδότης τόνισε πως το εν λόγω studio έχει την ευθύνη για το φετινό game, μαζί με τις όποιες νέες εμπειρίες έρθουν για το Call of Duty: Warzone. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης των επενδυτών και στόχος των εμπλεκόμενων πλευρών είναι να προσφέρουν κάτι νέο στον κόσμο του franchise. Η ίδια η Infinity Ward έκανε κι εκείνη ένα post στα social media μετά το τέλος της σχετικής ενημέρωσης, έτσι ώστε να γνωστοποιήσει και στους απλούς fans το project που έχει αναλάβει να ολοκληρώσει μέσα στους επόμενους μήνες. Αναμένουμε περισσότερα, κλασικά, προς το καλοκαίρι του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*