Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επισημοποιήθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του World of Warcraft Classic

*
Η Blizzard ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του World of Warcraft Classic. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για Windows PC και Mac στις 27 Αυγούστου 2019. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στην Azeroth, όπως αυτή ήταν πριν από το Drums of War update (patch 1.12). Κατόπιν της κυκλοφορίας θα υπάρξουν αρκετά updates, τα οποία θα περιληφθούν στις υπάρχουσες συνδρομές του World of Warcraft, οπότε δεν θα υπάρχει επιπλέον κόστος για τους παίκτες. Από 15 Μαΐου έως και τον Ιούλιο, μια συγκεκριμένη ομάδα παικτώς του WoW θα μετέχουν στις απαραίτητες δοκιμές, ώστε να διασφαλιστεί πως όλα θα είναι έτοιμα όταν έρθει η ώρα του λανσαρίσματος. Επίσης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 ετών ζωής για το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μια anniversary collector's edition που περιλαμβάνει ένα αγαλματίδιο του Ragnaros, art prints, mounts, ένα pin και ένα χάρτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*