Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει το θρυλικό Joe & Mac: Caveman Ninja videogame!

*
H Microids ανακοίνωσε την επιστροφή ενός ακόμη θρυλικού παιχνιδιού του παρελθόντος, του Joe & Mac: Caveman Ninja. Ο τίτλος θα εμφανιστεί σε κονσόλες και PC το 2022 και σίγουρα όσοι το απόλαυσαν στα 90s θα έχουν να θυμούνται ένα μοναδικό παιχνίδι. Το κλασικό arcade platformer παίζεται τόσο solo όσο και σε co-op και αναπτύσσεται από το Mr. Nutz Studio (Toki, Asterix & Obelix: Slap Them All!). Οι παίκτες βρίσκονται στην προϊστορική εποχή και καλούνται να σώσουν τις γυναίκες της φυλής τους, αντιμετωπίζοντας κάθε πιθανό αντίπαλο. Πέραν της κλασικής δράσης, η Microids υπόσχεται και νέα χαρακτηριστικά, αλλά και νέα επίπεδα! Περισσότερα για το παιχνίδι θα έχουμε σύντομα και μέχρι τότε μπορείτε να δείτε τις δύο πρώτες εικόνες που δημοσιεύτηκαν.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*