Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτέλους, ημερομηνία κυκλοφορίας για το Project CARS GO

*
Σχεδόν τρία χρόνια μετά την ανακοίνωσή του, το Project CARS GO απόκτησε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι της Slightly Mad Studios έρχεται σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS στις 23 Μαρτίου 2021. Σε περίπτωση που το αποκτήσετε πριν από αυτή την ημερομηνία, θα λάβετε ως δώρο 100 μονάδες από το in-game currency.

Μετά από τόσα χρόνια, είναι αβέβαιο πόσοι θυμούνται την ύπαρξη του Project CARS GO. Πάντως η σειρά που κυκλοφορεί σε PC και κονσόλες χαρακτηρίζεται ως επιτυχημένη και έχει στο επίκεντρο τον ρεαλισμό. Στο CARS GO, οι developers Slightly Mad Studios και Gamevil υπόσχονται μια εμπειρία περισσότερο casual και one touch controls. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα στερείται ποιότητας ή περιεχομενου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*