Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτραπέζιο Monopoly με θεματολογία Mario

*
H Hasbro αποκάλυψε μια νέα έκδοση της επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly που αντλεί τη θεματολογία του από το Mario της Nintendo. Η Monopoly Gamer αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Αύγουστο, ενώ το περιεχόμενό της έχει διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε να θυμίζει τον κόσμο του γνωστού υδραυλικού με τα Park Place και gold coins.



Το πακέτο περιλαμβάνει τους Mario, Yoshi, Peach και Donkey Kong με τον καθένα τους να έχει το δικό του “Super Star” ability που ενεργοποιείται σε συγκεκριμένα σημεία του πίνακα. Επίσης, το ένα εκ των δύο  6πλευρων ζαριών αντικαταστάθηκε από ένα ζάρι που σας δηλώνει το power-up που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ενώ στο παιχνίδι υπάρχουν και 8 boss battle cards. 



Τέλος, θα είστε σε θέση να προμηθευτείτε επιπλέον Booster Packs στην τιμή των 2,99 δολαρίων, τα οποία θα περιλαμβάνουν ένα νέο χαρακτήρα με τις δικές του μοναδικές ικανότητες. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πως παίζεται το Monopoly Gamer μέσω του παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*