Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το Bleeding Edge της Ninja Theory (trailer)

Η Microsoft ανακοίνωσε στην X019 ότι το Bleeding Edge της Ninja Theory θα είνανι διαθέσιμο από τις 24 Μαρτίου του 2020. Όπως συμβαίνει με όλες τις παραγωγές της Microsoft, ο τίτλος θα είναι εξ αρχής και στο Xbox Games Pass, ενώ η τιμή λιανικής για αγοράς ορίστηκε στα €30. Ο τίτλος ετοιμάζεται και για Xbox One και για PC, με την έκδοση για PC να διατίθεται, όταν έρθει η ώρα, μέσω του Windows Store αλλά και Steam.

Όσοι προπαραγγείλουν ή όσοι είναι μέλη του Xbox Game Pass, θα έχουν πρόσβαση στο closed beta test του τίτλου που θα λάβει χώρα στις 14 Φεβρουαρίου και στις 13 Μαρτίου. Οι ίδιοι, εφόσον παίξουν κατά την πρώτη εβδομάδα διάθεσης, δηλάδή μέχρι και την 21η Μαρτίου, θα λάβουμε το The Punk Pack που περιλαμβάνει 3 skins (Butterpunk Buttercup, Punk Rock Niđhöggr, Outrider Zero Cool), Rioter’s Hoverboard, Make You Mark in-game sticker pack και 3 taunts.


Δείτε και το νέο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*