Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το Space Hulk: Deathwing Enhanced Edition

*
Η Enhanced Edition που υποσχέθηκαν οι Streum On Studio και Focus Home Interactive λίγο μετά την κυκλοφορία του Space Hulk: Deathwing σε PC το 2006 απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Μαζί λοιπόν με νέους εχθρούς, καινούργια όπλα και αποστολές, αλλά και νέα classes (Chaplain class με ειδίκευση στο melee combat) και customization options, η Enhanced Edition έρχεται σε PlayStation 4 και PC στις 22 Μαΐου. Αν και στο παρελθόν έχει γίνει αναφορά κυκλοφορίας και στο Xbox One, η εν λόγω ανακοίνωση το παρέβλεψε, κάτι που σημαίνει πως η αναμονή θα είναι λίγο μεγαλύτερη για τους κατόχους της κονσόλας της Microsoft. Όσο για τους κατόχους του original τίτλου σε PC, η Enhanced Edition δεν θα τους κοστίσει τίποτα και θα μπορούν να την αποκτήσουν δωρεάν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*