Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το early access του turn-based RPG The Last Spell (trailer)

Το turn-based tactical RPG The Last Spell θα γίνει διαθέσιμο μέσω Early Access. Οι PC gamers θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τον τίτλο της Gamera Game από τις 3 Ιουνίου μέσα από το Steam, ενώ όσοι το κατεβάσουν μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες θα επωφεληθούν μιας έκπτωσης 10%. Η έκδοση Early Access του παιχνιδιού απαρτίζεται από 12 συνεχόμενες in-game μέρες και ένα boss fight. Στη συνέχεια οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν νέα playthroughs με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Σύμφωνα με τη The Arcade Crew, όλα τα βασικά χαρακτηριστικά θα είναι παρόντα και θα είναι δυνατό να φτάσει κανείς το πρώτο τέλος του παιχνιδιού.

Το The Last Spell απευθύνεται στους fans των rouguelite games, του Final Fantasy Tactics και του Dynasty Warriors. Μια ομάδα μανιακών μάγων έφερε το καταστροφικό φαινόμενο The Cataclysm, μια μυστηριώδης μωβ ομίχλη γεμάτη από τέρατα της κόλασης. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν και θα πολεμήσουν το χάος δημιουργώντας μια ομάδα σκληροτράχηλων ηρώων, θα αντιμετωπίσουν δεκάδες διαφορετικούς τύπους εχθρών και θα ξαναχτίσουν μια ασφαλή πόλη από τα απομεινάρια της ανθρωπότητας. Το πλήρες λανσάρισμα του τίτλου αναμένεται εντός του 2021 για PC και Mac, ενώ θα ακολουθήσει και η έκδοσή του για το Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ishtar Games Inc.

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    The Arcade Crew

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*